Henriette L -

LONG TIME, NO SEE

Blogg // Kommentarer (5)

Hallo! Har tatt meg en kjempe lang pause og fant ut at det var så deilig at jeg tar meg en enda lenger en. Vet ikke når jeg kommer tilbake igjen, men det blir nok en stund til. Dere hører nok fra meg igjen :)Må forresten fortelle dere noe! Søsteren min er danselærer, også hadde en av elevene hennes sagt at ho visste hvem lillesøstra hennes var og at ho måtte si til meg at jeg ikke måtte ha bloggpause! Haha, søtt ♥

BLOGGPAUSE

Blogg // Kommentarer (4)

Vet det har vært utrolig lite blogging i det siste. Men det har vært så masse skole. Og mer skal det bli. Har forresten en matte prøve i morgen, spansk på fredag + 3 til neste uke. Gleder meg bare til påskeferien nå! Påskeegg, påskestemning og påskemorgen ♥ Gleder du deg også til påskeferien?

5468991951_e5d700afbf_z_large 
//weheartit

Blir hvertfall bloggpause til påskeferien begynner. Det er jeg ganske sikker på!  

ENDELIG FERDIG!

Blogg // Kommentarer (8)

Utrolig deilig å være ferdig med engelsk muntlig tentamen! Fikk 5'er, noe jeg er ganske glad for i og med at jeg var så nervøs! Men tror nok jeg tar meg bloggpause frem til søndagen. Har et samfunsfag hefte jeg må bli ferdig med og så har jeg konkurranse på lørdag. Snakkes!


Har ingen andre bilder akkurat nå. 

AT THE MOMENT

Blogg // Kommentarer (4)

Akkurat nå sitter jeg i senga til Julie og jobber med engelsk muntlig. Blir nok ikke så veldig mye blogging i dag i og med at vi har muntlig i morgen. Men torsdag og fredag er vanlig, så da blir det også vanlig blogging :)


Julie ble litt sur istad fordi ho fant ut at ho hadde gjort feil på oppgava si, så ho måtte begynne nesten på nytt. Stakkar! 

Hva skal du i dag? Har du også muntlig?

NOEN SOM KAN KOMME MED FORSLAG?

Blogg // Kommentarer (5)

Hallo! I dag har jeg trekt en engelsk muntlig oppgave som jeg skal framføre på torsdag. Det skal være det samme greiene som det er når vi har tentamen, men det er ikke tentamen. Oppgaven jeg trakk var ''Tell about your favorite entertainment. You should also include why / why not entertainment is important.'' Jeg trenger bare litt hjelp til hva jeg kan skrive på ''why not entertainment is important.'' Vet virkelig ikke hva jeg kan snakke om der. Så, vet du om noe? Da hadde jeg blitt kjempe kjempe glad!GOD MORGEN

Blogg // Kommentarer (6)

God morgen alle søtinger! 

I dag har jeg faktisk tid til å blogge FØR skolen. Ikke feil det altså! Skulle vel bare dele med dere at jeg har en mat og helse prøve i morgen om egg, melk og ost. Så blir ikke kjempe mye blogging i dag. Legger ut et days bilde etter skolen, så får vi se om jeg rekker et innlegg på kvelden også. Tror ikke det, men vi får se :)

Hva skal du i dag?

NYTT DESIGN

Blogg // Kommentarer (9)

Vet headeren er uklar, men den er midlertidig.


Hva syns du?

UTROLIG NYDELIG VIDEO!

Blogg // Kommentarer (10)


MattyB har laget denne videoen til lillesøsteren sin som har downs syndrom. Utrolig søte begge to! Hva syns du om videoen?

SLEEPOVER

Blogg // Kommentarer (5)

God morgen! I dag skal jeg sove over hos Emilie. Vi skal ta noen bilder osv, så det kommer vel ut i løpet av kvelden. Også er det jo earth hour i dag som vi har planer om å bli med på. Emilie ville vel egentlig ikke, men det driter jeg i. Vi skal være med! Skal du?
Ja, hva skal man si? Kjeda meg litt istad bare.

DA DRO JEG PÅ AMORS BALLER

Blogg // Kommentarer (3)


Snakkes! Har du sett den?

GOOD GIRL

Blogg // Kommentarer (6)

Hallo! Må bare skryte litt av meg. Dere kan aldri gjette hva jeg har drevet med i litt over 2 timer nå! VASKA. Ikke bare litt, men hele huset. Tjente jo litt, så da gikk det liksom greit. Må begynne å spare til sommerklær snart! Har du begynt å spare?

Designet jeg hadde i går var klikk, derfor det ikke gikk ann å kommentere. Men skal ordne et annet design snart!

FINALLY HOME!

Blogg // Kommentarer (6)

Ja, da var jeg endelig hjemme. Deilig følelse å komme hjem, selvom man bare har vært borte en liten stund. 
Har hatt det kjempe fint på fjellet. Den første dagen var det litt varmt faktisk. Nesten litt for varmt.. Men den andre dagen blåste det litt og var ikke så fint i bakkene. For dere som lurer så står jeg på slalom.

Jeg har ikke fått tatt så veldig mange bilder i og med at jeg ikke kunne ta med kameraet mitt ut i bakken. Men disse her er tatt med mobil, så derfor ikke kvaliteten er så bra. Men, bedre en ingenting?

Happy family, haha!
Syns de var så fine at jeg måtte ta bilde av de..


Samme her..

Hva syns du om bildene?

 

Give me a break

Blogg // Kommentarer (1)

For en uke! Det positive er at jeg ikke har noe lekser å gjøre, i og med at jeg har blitt ferdig med det på skolen! Utenom matte, men hva skal jeg med matte.. I morgen får vi utdelt engelsk muntlig-oppgave, og jeg kan ærlig si at jeg gruer meg. Vi får torsdag fri til å holde på med muntlig, og får et tidspunkt vi skal komme på, på fredag. Den skal vare i 10 min. Jeg husker veldig godt hvor nervøs jeg var da jeg hadde engelsk muntlig for èn lærer på tentamen ifjor. Så nervøs at hun ba meg om å stoppe opp, puste og fortsette. Så jeg kan vel ikke gjøre annet enn å GLEDE meg til fredag! :););))

I morgen skal jeg trene med Tindlund. Heldigvis kjenner jeg noen der fra før av, og resten av jentene virker kjempekoselige. På torsdag skal jeg trene med den gamle treneren min. Ble utrolig glad da hun spurte om jeg ville.Gleder meg kjempemasse! ♥ 

Noen som har noen tips til muntlig?

Brukket to bein i armen

Blogg // Kommentarer (6)

.. Ah, huff. Det har nemlig lillebroren min, Henrik klart! På søndag var han i kjerringåsen og stod på snowboard (som han elsker) med en kamerat, falt, ble hentet med snøscooter og måtte rett til legevakta eller sykehuset eller hva det nå var. Han måtte opperere samme dagen, og tok masse stikk og sprøyter. Så nå har han fått på gips, men stakkaren har fremdeles vondt. Det som er utrolig dumt, er at han ikke får stått på snowboard når vi skal på ferie i vinter. Utrolig kjipt :( Får vondt av å se på han. Heldigvis tar han av gipsen før vi skal til Tyrkia!Au au au, stakkar! Han har allerede blitt drittlei gipsen... Søte broren min ♥♥

Og jeg måtte så klart skrive på gipsen:


Tror han hadde blitt veldig glad om dere hadde skrevet god bedring eller noe :-)

I love muffins... but I love you even more

Blogg // Kommentarer (3)Nå sitter jeg i go'stolen og ser på Top Model. I går var Sindre hos meg, for vi skulle se på Brann-Rosenborg. Dusten ble glad da Brann vant, i motsetning til meg.. Vi laget også muffins, og de ble kjempegode! Men nå orker jeg ikke å skrive noe mer, for jeg må trykke sinnsykt hardt for å få til mellomrom. Lurer på hvor lang tid jeg har brukt på dette innlegget! Ser du på Top Model?

Jeg skal gjesteblogge for Henriette!

Blogg // Kommentarer (7)

Heihei! Emilie her. Jeg heter Emilie, men du kan kalle meg Emmy. Neida, helst ikke kall meg det. Men det jeg skal si, er at jeg skal gjesteblogge for Henriette når ho er på fjellet! Jeg kommer til å legge ut de samme innleggene som jeg gjør på min egen blogg, og kaaanskje noe annet også. Vi får se hva jeg får tid til! Nå er nok Anette og faren rett rundt hjørnet her, så jeg må kjappe og få på meg sokkene og løpe ned. Skal nemlig se på håndballkamp i dag (laget til Anette skal spille), så det blir gøy! Har nemlig tenkt til å prøvetrene iløpet av denne uken eller neste, så må se en kamp først føler jeg. Hva skal du i dag?

- Em

READY, SET, GO

Blogg // Kommentarer (4)

God morgen! Nå har jeg pakket ferdig og er klar for å dra på fjellet. Emilie skal gjesteblogge for meg imens, så dere får være flinke til å kommentere. Har ikke så veldig god tid akkurat nå, men følte jeg måtte si hade først.. Kos dere på skolen i morgen da mens jeg er å står på ski ;);) Hadebra!
I love you! ♥

HEY BABES

Blogg // Kommentarer (10)

Tok flere bilder, men det her var de Emilie la ut på facebook og akkurat nå er ho i bursdag. Kanskje ho kan legge de ut her mens jeg er på fjellet. Er forresten ho som skal gjesteblogge for meg. 

Vi skulle finne de styggeste klærne fra H&M vi fant. Hehe, ble fint da!

Hva syns du?

DAGENS INNKJØP

Blogg // Kommentarer (9)

Skjerf, H&M, 75kr


Neglakk og tørr shampoo, H&M, 39.50kr for begge  -  Øredobber, Glitter, 30krRing, Glitter, 34.50

Fornøyd med dagens innkjøp, spesielt ringen! Hva syns du?

BIZZY

Blogg // Kommentarer (3)

Eller kanskje ikke sånn kjempe travel. Men blir lite blogging fordet. Skal først til byen med Emilie for å kjøpe et skjerf, så skal jeg en tur ned til farfar for å ordne en norsk stil, så er det rett hjem for å pakke til jeg skal på fjellet. Reiser på søndag, så får kanskje en gjesteblogger, eller så får jeg bare ikke ha noen innlegg. Hva syns dere? Gjesteblogger eller ikke?


Ekstremt random..

Men nå stikker jeg til byen, snakkes!

BILDER FRA BURSDAG

Blogg // Kommentarer (5)

Hallo! Sorry for 0 bloggingzz, men har vært opptatt i dag også. Rett etter skolen dro jeg og Emilie for å vaske. Så var det rett hjem for å ordne meg til bursdag. Var nemlig i bursdag til sukkerklompen Hedda ♥ Lekte sånn alias greier og pandoras eske og snakket litt. Kjempe koslig! Yvonne og Eline ♥


Victoria, meg, Eline og Julie ♥
♥♥

Hva syns du om bildene?

WHY I HATE SCHOOL

Blogg // Kommentarer (5)

Hei! Sitter på skolen nå og skal egentlig skrive stil. Tenkte jeg bare skulle legge ut et innlegg nå, fordi jeg ikke fikk blogget noe i går. Var opptatt med å passe unger med Emilie. 
Etterpå kommer forresten videoen fra dansekonkurransen jeg var med på om lørdagen. Hva gjør du?
4241_6c40_large
//weheartit

KJOLER FRA NELLY

Blogg // Kommentarer (16)
Vil ha alle sammen! Hvilken likte du best?

VIL DU BLI SPONSET?

Blogg // Kommentarer (3)

Gå inn her!

Har akkurat ''registrert'' meg her, og gleder meg til jeg får første ''pakke.'' Er du sponset av de?

The best dancer ever

Blogg // Kommentarer (8)

Heihei, dere! Emilie som skriver, og vil bare si ifra at Henriette ikke har blogget noe særlig i dag pga hun er i Oslo at the moment og knuser alle i Hip Hop-dans! Jeg håper alt har gått bra med ho, og at ho har gjort det beste ho kan. Som alle vet - er utrolig bra! Jeg vet ikke helt om dere hører noe fra Henriette i dag, men forhåpentligvis i morgen iallefall. Så da har jeg iallefall gitt ut et lite pip fra denne bloggen! Hva har du gjort i dag?

NEW PHONE

Blogg // Kommentarer (8)

Endelig fikk jeg ny telefon. Kjøpte den i går, derfor det ikke ble så mye blogging. Satt med den hele kvelden..
Vi kjøpte samsung wave, og jeg har allerede lasta ned ca 20 spill. Alltid hatt lyst på toutch med masse spill og kunne være på nett uten dataen. Kommer kanskje noen mobilblogger videre også. 

Hva slags mobil har du?day 4/100, canon eos 450D, 18-55mm

ANOTHER PERFECT DAY

Blogg // Kommentarer (13)

Dagen i dag var like bra som i går. Fikk tatt mange bilder i studioet, lært litt mer på photoshop og møtt noen nye folk. 
Hva syns du om bildene?

CURLY HAIR

Blogg // Kommentarer (5)

God morgen!

Tenkte jeg måtte blogge nå, fordi jeg mest sansynlig kommer til å være litt opptatt resten av dagen. Skal ordne med bundad greier. Men, nå skal jeg pakke sekken, så går jeg opp på Spar for å møte Henriette
Hva skal du i dag? Hva syns du om krøllene?

NOROFF - STUDIOBILDER

Blogg // Kommentarer (10)

Hallo! Som sagt har jeg vært på Noroff i dag. Var kjempe morsomt! Vi fikk ta bilder i studioet og var med på å danse i en musikkvideo. Var veldig flaut å danse forran alle sammen, i tillegg til at det ble utrolig varmt! Men, fikk lært litt photoshop i dag. Skal dit i morgen også, gleder meg like mye!


Hva syns dere om bildene?

VGS BESØK

Blogg // Kommentarer (7)

I morgen og onsdag skal jeg og noen fler fra trinnet til Noroff i fredrikstad. Det er en privat skole, hvor de har medier og kommunikasjon. Vi skal bare sjekke hvordan det er, og vi får to slike dager til neste år også. Veldig bra at vi får det, så vi ikke velger feil når vi faktisk skal velge. Gleder meg kjempe mye og håper på at jeg lærer mye om redigering. Dere får ønske meg lykke til! Har dere besøkt vgs enda?


De her blir med meg, i og med at jeg er så heldig å bli syk akkurat når jeg skal noe..

BILDESERIE; NATUR

Blogg // Kommentarer (9)


Hva syns du?

HEI, HADE

Blogg // Kommentarer (9)
Nå dra jeg, Emilie og Julie på kunsten med gutta. Hva skal dere i dag?

VIL DU VÆRE MED PÅ STRANDA?

Blogg // Kommentarer (7)

Har virkelig ingen blogglyst for dagene, selvom dere er kjempe søte å kommenterer. Men vet rett og slett ikke hva jeg skal blogge om. Så hvis du har noen ideer, spytt ut! 


Random bilder fra da jeg var på stranda med Emilie i fjor. Savner sommeren og stranda nå! ♥

KOSEDRESS!

Blogg // Kommentarer (10)

Hallo!

På skolen i dag fikk jeg denne deilige dressen: 
Den er fra en liten butikk som faren til Marthe driver. Kjempe deilig og myk! Kan love dere at den kommer til å bli godt brukt. Har du en kosedress?

SUPERNANNY'S

Blogg // Kommentarer (7)

Hallo! Ble ikke så mye blogging i går pga prøve og dans. Blir vel ikke så mye i dag heller pga prøve og at jeg og Emilie skal sitte barnevakt for tre unger. Går vel greit, i og med at begge to kan være ganske barnslige til tider..


Hva skal du i dag?

MY PRINCESS

Blogg // Kommentarer (5)

God morgen! Nå sitter vel de fleste på skolen, mens jeg skal snart ta bussen til Marthe for å se på den nye hunden hennes. Vi har egentlig UE (ungt entreprenørskap) i hele dag, men siden vi nesten er ferdige tenkte vi å ta en dag fri. Heh, gjør ikke meg noe! Har dere UE?


Marthe fra ''barnebursdagen'' hennes ♥

BACK TO HELL

Blogg // Kommentarer (21)

I morgen er det skole igjen. Lekser, prøver og mas. Neida, gjør ikke noe å komme tilbake til skolen nå! Få sett vennene mine igjen og få komme tilbake til rutinene. Skjerpe godteri spisinga hvertfall, ehe.. Fler enn meg som har fått i seg litt for mye godteri i ferien?


BORED TO DEATH

Blogg // Kommentarer (7)

Har kjedet meg i hele dag. Har virkelig ikke noe å gjøre. Har sett på film og vært på dataen i hele dag. Huff, hater virkelig slike dager! Gleder meg bare til mamma komme hjem fra Sverige. Ho har nemlig vært innom Ullared..


Hva har du gjort?

HVEM ANBEFALER DU?

Blogg // Kommentarer (5)

Nå er jeg ferdig med å ordne meg og er klar for å trene litt. Skal opp på Fram med søstra mi nå snart. Elsker den følelsen man får når man er ferdig med å trene på morgen! En bra start på dagen. 

Senere i dag skal jeg og pappa en tur på elkjøp/lefdal for å se på mobil igjen. Har sett litt på to stykk, men vet ikke helt hvem som er best.

Samsung Galaxy Ace              eller          Samsung Wave

Har du noen av disse? Hvem anbefaler du?

SUPERKOKKENE

Blogg // Kommentarer (10)
Nå er jeg og mamma akkurat ferdig med å bake skoleboller. De ser litt mørke ut på bildene, men de smaker himmelsk! 

Nå skal jeg bare ordne meg, så stikker jeg en tur ut med Julie, igjen.. Har du baka i det siste? Skal du noe spesielt i dag?

DANCING QUEEN

Blogg // Kommentarer (7)

Nå stikker jeg og søstra mi og danser. Jeg må lage dans til jeg skal konkurere, så kommer nok til å være der en stund! Hva skal du idag?


random..

ANBEFALING!

Blogg // Kommentarer (7)

Anbefaler dere virkelig å gå inn på denne bloggen! En kjempe fin blogg med en utrolig nydelig jente. Ho tar veldig fine bilder og skriver kjempe bra! Oppdaterer også ofte OG kommenterer tilbake ♥

Leser du bloggen til Malin?Begge bildene er lånt fra bloggen hennes!

SPORTY SA DU?

Blogg // Kommentarer (14)

I dag stod jeg opp klokka 7 (!!) for å trene. Jeg og Emilie hadde nemlig planlagt å ha en prøvetime på fram. Regna nesten med at Emilie kom til å klare å stå opp så tidlig i ferien, så jeg måtte jo sende ho en melding. ''Bra du sendte melding nå, for jeg var like på å sovne.'' fikk jeg tilbake. Kjenner ho altfor godt..

Prøvetimen gikk bra, og vi fikk til det meste (merk: med hjelp av to gamle menn..) Har veldig lyst til å begynne der, men det er så dyrt. Får bare begynne å spare!  

Så nå skal jeg bare slappe av, men IKKE spise godteri! Ønsk meg lykke til da..

Går du på et treningssenter?

JEG VIL LESE DIN BLOGG!

Blogg // Kommentarer (22)

Trenger noen nye blogger å lese, så legg igjen bloggadressen din og kanskje du får en ny fast leser? ♥


// weheartit

MOVIE NIGHT

Blogg // Kommentarer (15)

Nå har jeg lasta ned 6 filmer og gjort klart godteriet, så det blir nok ikke noe mer blogging fra meg i kveld. Tror ikke jeg klarer å se på alle i kveld, men jeg har jo en hel uke på meg så jeg klarer det nok. Noen filmer du annbefaler?


Henriette Larsen. 15 år. Foto. Dans. Venner. Blogg. Kontakt meg på henriettel@hotmail.com :)
Image and video hosting by TinyPic

arkiv


Mai 2011
April 2011
Mars 2011
Februar 2011
Januar 2011

kategorier


10 days
100 days
Bilder
Blogg
Canon
Music
Picture of the day
Tips
Videoblogg
hits