Henriette L -

''MAN SKAL IKKE KLEMME PÅ KVISER''

Tips // Kommentarer (8)

MYTE - " Man skal ikke klemme på kviser"
Har du renset huden din, og bruker bomull og ikke neglene dine å klemme med, så kan man klemme på urenheter. Noe man ikke annbefaler er å pille/kløne på urenhetene, for det kan gi arr i huden. Man skal ikke klemme på "umodne" kviser, for da kan de sprekke i underhuden, og danne et område med flere urenheter. Hvite hudormer kan ikke klemmes på for de har ingen utførselsgang for talget, og må snittes opp av en hudpleier. De vises som hvite prikker i huden.DAGLIG STELL AV HUDEN 
- Rens huden morgen og kveld.
- Prøv et behandlingsprodukt på de spesielle områdene der urenhetene er som verst. Eks: produkter som nedsetter talgproduksjonen, åpner porene og reduserer forekomsten av bakterier.
- Bruk kremer som tilfører huden fuktighet, og ikke fett. (tynne kremer)
- Ikke bruk billig make-up for å dekke over den urenhetene, da får ikke huden puste. Bruk mineral make-up, eks: Bare Minerals eller Glow.

kilde: http://metoro.blogg.no/

Tips for helse og humør!

Tips // Kommentarer (10)

1. Lat som om du er glad! Hjernen er lett å lure. Man blir faktisk i bedre humør av å late som om man er blid og fornøyd. SMIL!

2. Husk vitaminene dine. Visste du at b-vitaminer og sink er viktig for at gladhormonene dine skal komme seg rundt i kroppen din? Jeg glemmer alltid å ta mine vitaminer, selv om jeg bare spiser vitaminbjørner. Er så vanskelig å huske hver dag, men nå står de ved siden av tannbørsten, så håper at jeg husker det bedre nå fremover.

3. Hold livet ditt i orden. Hørt om Feng Shui? Det er kinesisk og handler om å oppnå harmoni med miljøet. Feng Shui sier blant annet at rot i skuffer vil lage rot i livet ditt. Rydd opp, og hold orden!

4. Husk at ingen er perfekte. Ikke engang Lil Wayne er perfekt. Men det finnes alltid noe som gjør at mennesker ikke er perfekte. Selv supermodeller får kviser!!5. Gjør noe du liker. Enten det er å slappe av hjemme med en bok, eller være sammen med vennene dine. Når du gjør noe for deg selv, blir du glad!

6. Aksepter det du ikke kan forandre. Alt, som høyden din, fargene på øynene dine, om du har fregner, at du aldri kan bli en Oscarvinnende skuespiller. Enkelte ting er bestemt av gener og det du har opplevd gjennom livet ditt. Så blir livet så mye enklere.

7. Lær deg å si nei. Si nei til ting som du vet vil slite deg ut, trekke deg ned eller bare ligge der som en tung bør over skuldrene dine. Kan du si nei, er det mye deiligere de gangene du kan si ja. Da vet du at det er fordi du faktisk mener det.

8. Få nok søvn. Det er viktig å lade opp batteriene, både mentalt og fysisk. Du har det ikke bra når kroppen din har fått for lite søvn.9. Hold kroppen din i form. Trening utløser faktisk lykkehormoner! Man blir også i godt humør av å være i form. Du trenger ikke å løpe maraton, men så lenge du kan løpe fra en overgrepsmann, så har du den formen du trenger.

10. Kjøp en premie til deg selv. Hva med favorittmiddagen din etter en lang dag på skolen/jobben? Eller en ny genser når det er lønningsdag. Eller en lekker veske når du har tenkt pene tanker om deg selv en hel uke! Ditt indre barn blir ikke lykkelig på lang sikt dersom du ikke blir foret med gaver i ny og ne.

 

Bli flinkere til å ta bilder!

Tips // Kommentarer (7)

Forenkling av motivet
En av feilene vi ofte gjør, er å ta altfor mye med på bildet. I etterkant kan det ofte være vanskelig å se hva som er selve motivet. Så snart du har bestemt deg for hva som erhovedmotivet, la det "dominere bildet" - la det komme i fokus. Fjern alt som distraherer - enten ved å gå nærmere eller ved å bruke zoomen.

Hvordan få skarpe bilder
Ingen ting er mer irriterende enn når du har tatt et godt bilde - og så oppdage at hele bildet er uskarpt. Årsaken til uskarpheten skyldes som oftest at vi beveger kamera idét vi trykker på utløseren.

Ulike lysforhold
Sterkt sollys er ikke det beste "fotolyset" - da det skaper store kontraster. Det vi bør passe på, er at personer ikke får sollyset rett i ansiktet - noe som gir det vanlige "myseblikket". Snu da personen bort fra solen og bruk blitz. Pass også på at ikke deler av personen - og spesielt ansiktet er dekket av skygge. Trekk heller personen med inn i skyggen og bruk blitz. Midt på dagen egner seg også dårlig for både landskap- og andre naturbilder. Bruk heller morgen og kveld, så får du et varmere lys - samt at solen står lavere og kaster lange skygger som gir liv i bildet.

 

Hva syns du om tipsene?

kilde: http://www.fototips.no/Henriette Larsen. 15 år. Foto. Dans. Venner. Blogg. Kontakt meg på henriettel@hotmail.com :)
Image and video hosting by TinyPic

arkiv


Mars 2011
Februar 2011
Januar 2011

kategorier


10 days
100 days
Bilder
Blogg
Canon
Music
Picture of the day
Tips
Videoblogg
hits